Докосвам те със огнен шепот -
любовна дързост, жаден трепет.
С безкраен глад да се настигнем,
какво е радост в миг разбирам.
Разпръсквам обич, срещам вярност
крещи сърцето - с теб оставам!
Във ласките неудържими
изгубвам се, летя и вдишвам те...
На тежки глътки те отпивам -
сърцето ми е чаша вино.
Разцъфва пламък. Луд, безбрежен.
Градина, алена от нежност.
Прегръщам те, искра стихийна...
Налей ми още... Целуни ме!
© Дакота Todos los derechos reservados
Поздрави!