Нали когато любовта си отива
и когато с любимия се разделиш,
усещаш как сърцето ти изстива
и не можеш миналото си да промениш?
Нали когато двама се разделят,
двама, свързващи ги любовта,
сълзите ти оставят кървава постеля,
защото изгубваш от живота радостта?
Нали когато застигнат те спомени
и разбереш, че вече си сам,
избърсваш от лицето сълзите отронени,
за да възвърнеш на живота красивия блян?
© Мария Петкова Todos los derechos reservados