16 jul 2007, 9:45

Нали не те обичах 

  Poesía
624 0 2
        Нали не те обичах?


Нали си казвах, че не те обичам?
Нали за мен не значеше ти нищо?
В любов към теб не исках да се вричам,
та нали не можех вече да обичам!

Защо тогава всяка вечер
на сън прошепвам твойто име?
И когато видя че не си до мене,
от тази самота така боли ме.

Защо при мисълта за теб
горещи тръпки ме побиват?
Защо когато близо съм до теб,
в сърцето ми стрела забиваш?

За устните ти всяка нощ мечтая,
в нощта към теб протягам пак ръце.
Със страст неукротима те желая.
Безкрайно те обича моето сърце.

© Севдалина Янкулова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • да,сърцето има доводи които разумът не познава...така казват.
  • Ооо, та това е любов, Севи!
    Успех и поздрав!
Propuestas
: ??:??