8 nov 2009, 1:05

Нали съм... 

  Poesía
535 0 6



Сутрин,

за успешен ден

ти се усмихвам,

плача с теб,

щом непокорните сълзи

от очите ти напират

и на кичура немирен,

който уж на мнението си държи,

мястото показвам.

Безмълвно все те гледам

и се радвам.

 

Ако можех

ръка бавно да протегна,

за да те погаля

и тъгата ти

с устни да попия…

 

Но…

нали съм хладно

огледало…

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??