Нали ти казах, стой далеч от мене,
високоволтова съм, ще те изгоря,
зачевам лесно бури и проблеми
и раждам чудеса до небеса.
Колосани покривки не застилам,
салатки бъркам само за кавга,
всред хаоса от чувства медитирам,
но с щастието под ръка вървя.
И плетки със наметки не умея,
от шев и кройки ме боли глава,
омлет с черупки правя във неделя
с тригръмови пиратки и заря.
Но мога в ураган гнездо да свия
и слънце да намеря през нощта,
зад много имена в света се крия,
приятно ми е, казвам се Жена.
© Ивон Todos los derechos reservados