Намерих те, моя мечта
До вчера лутах се... сама,
преболедувах се ужасно ничия...
Заспивах тръпнеща в нощта,
уж вярваща, а необичана...
Но те намерих... Тъй логично е
да ми се сбъднеш тука и сега...
След толкова молитви за обичане,
днес си до мене... мъж-мечта...
От утре всичко ще ти дам...
От утре твоето момиче,
ще бъде твойта страст и плам,
ще бъде болка, грях и вричане...
17.10.2013 г.
© Сиси Todos los derechos reservados