I. Вид възход
Достигна в кариерата си
апогей
като ... гей!
II. Самозванецът
Липсата на призвание,
компенсира със звание.
Понеже в културата бе аналфабет,
сам притури към името си -
"изкуствовед".
III. Изкласилата
Дама! Явно, няма данни
за актриса.
Ала с постоянство тъпо,
с туй, което е под пъпа,
тя сценично
изкласи.
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados