Напасваме се с живота -
той с мене, аз с него.
Строя кули от илюзии,
а после безследно изчезват.
Разбира се трябва познаване.
Излишен въздух няма.
Високото затрогва душата
и стени, и връщане няма.
01.03.2020 г.
© Мария Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Когато наближава буря, някои строят стени, други - вятърни мелници »