Напих се с горчиви илюзии
от жажда за истина.
Потънах в дълбоките чувства
без пояси-мисли.
Обрулих зелени надеждите,
огладняла за вяра.
С голи мечти бръкнах в спомена...
от себе си се опарих...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados
от себе си се опарих..." - Колко често го правим...?!?!
Прекрасен стих!