Обичам те.
Не ти го казах.
Написах го
в очите си.
Нима си сляп?!
Или не можеш
да четеш?!
Или си просто
глупав,
за да
разбереш?!
Но нищо.
Добре съм си
така.
Не ме поглеждай
в очите
и забрави да
четеш,
заради мен -
направи поне
това!
Забрави и
мен.
© С. С. Todos los derechos reservados