Ти си така красиво-нежна
в този мой живот - двор разграден
през който всеки ден минавам
по пътя, в търсенето на душата си!
Простена само Любовта със устните на Вятъра,
пръстите и слънчеви и топли
заети с друга нежност бяха -
докосваха във този миг цветята!
Прошепна ми, че Пролетта, е празник,
но Зимата подарък е единствен
за тез които устояли на стихиите
Живота си със Обич изживеят.
В скованите от Самотата вени
на тялото ми в скитането уморено
топлината в мен която се разля
единствено за тебе ще запазя.
Ще искам нещо малко във замяна:
с красиви букви - морската пяна
по крайбрежната ивица - на влажния пясък
напиши едно просто и вечно Обичам те
© Ангел Милев Todos los derechos reservados
За да е Радостта ми споделена,
защото ви обичам безизмерно
ще ви даря с Любов парченце Красота:
https://www.youtube.com/watch?v=dMaaJZSTVCA