25 nov 2017, 17:53

Напомняне 

  Poesía » De amor
485 1 2

Напомняне за сутрешна аларма

за да й кажа колко я обичам.

Напомняне за кафето й с мляко,

което носи сънената й усмивка.

Напомняне за приготвена закуска,

за моя хаос и нежния й смях.

Напомняне за нощната прегръдка..

.. всеки ден напомням си за тях.

 

Напомняне за огнена целувка,

след която той заспива на мига.

Напомняне за секси къпане под душа,

от което губи си баланса и ума.

Напомняне за гушкане пред телевизора

след полувремето на футболния мач.

Напомняне за нежност.. Записано..

.. всеки ден напомням си за тях.

 

Напомняне за нея и за него.

Напомняне за мъничко любов.

© Емилия Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??