вятърът
дъх е стаил
щурците не пеят
тихо просъскват
луната немее
чезнат звезди
облаци белеят
сред мрачно небе
далеч
мълнии блестят
канонаден тътен глухо ечи
напрежение
дано завали
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados