Ти дълбоко ме нарани...
Даде ми надежда,
след това жестоко я уби...
Всеки ден болката
бавно става част от мен...
Всеки час, всяка минута
животът ми става все по-сив и студен...
Откакто Ти си тръгна
и ме остави,
животът ми е изпълнен с тъга...
Всяка секунда
сърцето за теб все така кърви...
Всеки път ще е така,
защото не желаеш обичта...
Ти не пожела
и уби мен и Любовта...
© Наталия Благоева Todos los derechos reservados