Засипват те с думи,
клечици драснати,
запалват пожари,
опожаряващи щастие.
Почват и спират,
без да открият,
че теб ще убият,
дори и да скрият...
Сърцето тупка,
очаква съвета,
изречен зловещо,
в забулена дума.
Наричаш приятел,
човека ласкател,
но той е предател,
с лице на обаятел.
© ЕЛИ Todos los derechos reservados
Поздрави!