Велик художник бил е Гоя.
А Бинчев: - Мааанете го тоя.
За нова ватманка в трамвая:
- Колеги, мааанете я тая.
Иван с часовник като моя.
- Копира. Мааанете го тоя.
Преслава пее във Владая,
а Драго: - Мааанете я тая.
Поетът Ботев паднал в боя:
- Предател. Мааанете го тоя.
И уличница пък била оная.
- Така е. Мааанете я тая.
На всеки кусури намираме!
И все във другите се взираме!
Не сме ний хора, кат oнея!
- Кои, бре?! Мааанете ги тея.
© Васил Todos los derechos reservados