"Влюбваш се... Недей! Ще страдаш.
От мен тръгни си по-добре!"
"Аз вече влюбена съм знаеш...
С теб откривам нови светове..."
"Знам, но после ще замина
и няма да сме заедно, нали!"
"Ти за в бъдеще ли дишаш?
Живей сега! Не го мисли..."
"Но как "недей"? Така не бива!
От любовта боли, нима не знаеш?!"
"Знам, но днес съм тъй щастлива!
Защо те е страх да ме желаеш?"
"Страх ме е, защото после,
когато дойде краят - ще боли..."
"Как да тръгна? Обясни ми...
Влюбената бяга ли?"
"Струва ли си? Щом ще страдаш?
Прекалено скъпа си за мен..."
"Струва си! Каквото стане...
аз вече съм във твоя плен!"
© Мира Todos los derechos reservados
когато дойде краят ще боли..."
Как да тръгна? Обясни ми...
Влюбената бяга ли?
Интересен диалог между двама влюбени!
Поздрав и лека нощ!