Тази любов е ничия.
Тя не е моя,
но не е и твоя...
Но стои между нас
по средата.
Не смеем
да я пипаме с ръце,
а само я съзерцаваме.
И аз я искам,
и ти я искаш.
А не можем да я разделим.
Тогава
да се съберем по средата
и да я прегърнем
взаимно.
А щом я прегърнем,
тя ще стане наша.
Нашата чиста любов!
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Благодаря, Росене!
Радостен съм, че харесвате написаното!
Поздрави от мен и хубав ден!!!!