Беше ме страх да не се разочаровам,
имах един образ изграден,
но щом погледът ми срещна твоя,
разбрах - ти си за мен.
Как се случи всичко,
и сега не намирам обяснение,
започна се от нещо толкова мъничко,
изглеждаше ми невъзможно - без съмнение.
Но случи се високо в небесата,
звезда с нашите имена се роди,
в този миг повярвах в чудесата,
за мен моето чудо си ти.
И всеки ден усмивката ми твоя е,
и пламъкът в моите очи,
всеки звук напомня ми,
че там някъде си ти.
Надеждата е с твойто име,
вярата си ти,
любовта помага ми да дишам
далеч от твоите очи.
Помниш ли къде бяхме днес...
а колко далеч сме един от друг сега.
Погледни небето,
там блести нашата звезда...
© ДаНи Todos los derechos reservados