ВЕЛИКДЕН
наближава и
нашепва на душата
да се БО̀ГУ уповава
...............................................................................................
ВЕЛИКДЕН
наближава и
загатва на душата -
да се причестява - възвисява -
надобрява - опрощава - БОГОединява и разпрелестява
© Стоян Минев Todos los derechos reservados