Нашето кученце
Кученцето Моли
не е като коли,
но е много сладка
като кака Радка.
Тя е наша дружка,
винаги ни слушка,
с нея на разходка
ходиме с походка.
С малките ушенца
като на сърненца,
гуши се при мама
в детската пижама!
© Вал Герх Todos los derechos reservados