Училището ни родно
със слово звучно, благородно
дава ни знания всеки ден
и голяма гордост е за мен.
Печелило е то много награди,
по различни турнири, състезания и олимпиади.
В селце малко намира се то,
но всеки винаги ще го помни с добро.
Вече повече от век
то учи всеки човек
на знания и умения,
за верните твърдения.
© Севда Георгиева Todos los derechos reservados