Най- дългият път -
между долината
на Истината
и най-високия връх на Сбъдването.
Най-трудният път -
когато се катерим
по стръмното било на Очакването
с тежките раници на Желанията.
Най-светлият път -
от изгрева
на целувките ни
до залеза на Илюзиите.
Най-мечтаният път -
по който препускат миговете ни,
развели гривите
на Спомените.
Най-вечният път -
до кръстопътя
на сплетените ни Мисли
и разплетените Чувства...
Нашият път...
https://www.youtube.com/watch?v=PM84i6E3alU
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados