Хората се променят,
времената – също.
Законите се сменят,
да е лош на всеки е присъщо.
Сбрал вежди, другите вини,
не признава свойте кривини.
Всеки друг му е виновен,
дори и денят, дето е дъждовен.
Но може би ще дойде ден съдбовен,
всеки свойте грешки ще разбере
и ръка за помирение на врага свой ще подаде.
Нека не се залъгваме, братя и сестри,
навярно този ден нивга няма да се състои.
Ще бъде като 29 февруари в календара,
като ферибот на ЖП-гара.
© Donika Jelkova Todos los derechos reservados