Само поглед и пламва страстта.
Всяка фибра тръпне в мълчание.
Огън, разгарящ се бурно в кръвта,
онемял от дивото наше желание.
В греховен танц с тела, копнеещи наслада,
от устните отронва се вик.
Люби ме тайно и до забрава.
Телата ни ще се слеят във миг…
Знам, че с езика играеш умело.
Бъди нежен, и настойчив бъди.
С устни изучавай тайните смело,
А с ръката докосвай мойте гърди.
С мен прави каквото желаеш.
Дълго целувай ме там.
Всичко това отдавна мечтаеш.
Нека се освободим от страх и от свян.
С тези пръсти и пъргав език,
дълбоко в мене прониквай.
Опознавай ме лесно и с вик
на наслада, всичко от мене опитвай.
Нека стоновете ти да ме влудяват,
като змия под теб да се извивам.
Тласъците ти да ме взривяват
и в блажен копнеж да се изливам.
Искай да хапеш, да късаш, да блъскаш...
В греховния танц се потопи.
Прониквай бавно, нежно и диво.
Люби ме, нека всичко в нас да гори…
Желая те! Мой си! Изпепеляващ пожар…
Страст, мечтана през хиляди животи…
Сливане…Оргазъм… Божи дар…
Музика, рисувана без ноти…
© Дани Todos los derechos reservados