Инкрустирам с целувки твоето тяло.
В тъмното ти да засияеш, заблестиш.
Време е да се слеем отново изцяло.
Чувства да събудиш, а не да заспиш!
Изпадаме в такъв транс ненагледен,
че чак шаманът нам ще завиди!
Без задръжки и срам преднамерен,
усещаме страстта на сто кориди!
Борбата да бъдем отгоре или отдолу,
стремежът от допира отзад или отпред,
да усещаме ритъма отново и отново,
почупвайки всичко излишно навред.
И така насладата препуска във нас.
Горещи сме, та чак изтръпваме даже.
От теб, усещам, пусна се сочен екстаз.
От мен водата на живота - бликвам облажен.
© Дан Дан Todos los derechos reservados