На сина ми!
Наследство
Наследство искам да ти дам голямо!
В моята душа "Щастието" от мене неизживяно.
Животът ти да е река от песни, да няма сиво!
Куплетите да са букети от лотоси и Слънцето във него.
В кошнички с мак ще вградя и моята тревога,
за да ти се вижда тя малка и красива.
Да е вечно покрай тебе празник
и аз да съм в това участник!
Оставям ти още много белота и доброта!
Прегърни я силно, в пазвата я скрий ако трябва!
Златна нишка изплети и всичко запази така!
В своите деца да го вградиш чрез ДНК-а.
Това е моето наследство засега!
**********************************
© Мина Конарова Todos los derechos reservados