От мене ти реши да си отидеш…
Не казвай нищо на раздяла… Тръгвай!!
Не мога да те спра и нямам право…
Очите няма да те молят... Спри се…
Ръката няма да докосне нежно…
Сълзата мълчешком ще се отрони…
А всички думи между нас ще са излишни…
Небето пак със мене ще заплаче...
Вселената отново ще се прероди...
Живота си тече и отминава…
Морето пак със мене ще мълчи,
отново пясъка ще бъде мокър.
"Обичам те!" - там някой бе написал...
Целувка морска пак го заличи.
Така живота продължава…
Сега обичаме, а после не...
Така и аз.. желая пак да бъда -
Във мислите на някой първата цигулка!!!…
1.10.2005г.
© АНИ Todos los derechos reservados