Слънцето е още по пижама.
Люляци небето гъделичкат.
Пáри ми поредната цигара.
Замърсявам въздуха и всичко.
Спъва ме полá на вретенарка.
Агнето със ангели не спори.
Щастието винаги е малко.
Яхвам охлюв и пълзя нагоре.
© Todos los derechos reservados