14 may 2016, 22:15

Настъпи нощ 

  Poesía » De amor
455 1 1

Настъпи нощ, сянка се появява

и тя напразно се надява

слънцето пак да изгрее

и, уви, през сълзи пее.

 

И слънчогледът натъжен

без слънце вехне в пустота,

кога той пак ще е засмен -

кога ще свърши тая самота?

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??