Дойде в съня ми, както ти се молих,
за да ти кажа сетното "прости".
Душата ми до края се оголи
и само сънища ще бъдеш ти.
Насън ще милвам устните, ръцете,
ще гледам дълго скъпото лице.
Не издържа, не издържа сърцето -
за целия живот едно сърце.
5.08.2006
© Гинка Гарева Todos los derechos reservados