12 ene 2010, 12:38

Натрапчиво 

  Poesía
582 0 1



излизане от порното след полунощ

заспивам от обратната страна на възглавницата

там няма кошмари няма бълнуване

само натрапчивият вкус на порно


лепне по алвеолите ми

с катранените си отпечатъци

размножава се на тъмно

в черепна кутия с два прозореца:

застинал кадър от малка смърт


лаят на кучетата

допирът на клоните

изстиването на изпразнени тела

 

© Деймиън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??