Какво и колко струва на човек
куражът да си премълчава?
За себе си говори този век
и нещо свое ден след ден създава.
Картината- изпълнена със зов.
Със стон. Умът на две разделя.
И владее. Да купи обич е готов,
заложилият и неведомата си неделя.
Предлагат се, навсякъде, слова,
излъскани от ежедневна употреба.
Делата се изгубват в тинята на онова
което малодушието в думите погреба.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados