26 abr 2008, 18:50

Научи ме 

  Poesía
1173 0 19
Научи ме как да те намразя...
Как от мен си да те забраня...
Как от любовта да се опазя...
Как да спра да вярвам в чудеса...

Да съм безразлична научи ме...
Да те имам само за познат...
Че не ме обичаш, убеди ме,
да не ме е яд, че съм валат...

Разчлени ме с ножове от думи...
Кълцай ме, прави ме на кайма,
но недей разтяга ми локуми,
че за теб съм мъничка звезда...

Научи ме как да те забравя...
Знаеш? Как? Като си легнеш с мен?
Мамка му! Затуй на педя бягаш...
Да не ме изгубиш някой ден...

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??