По мъничко от тебе си крадях.
По мъничко от тебе вдишвах.
Защото знаех, че ще дойде ден,
когато вече ще съм ти излишна.
Но ще обичам всяка твар и цвят, и звук.
Това не може никой да ми го отнеме.
Защото имам право да съм тук.
И да обичам - тук, сега. Навреме.
© Врабчето Todos los derechos reservados