19 jun 2008, 11:13

Навременно 

  Poesía » Filosófica
511 0 9
В този свят започва всичко отначало,
вечни се завръщат жестове, пароли,
гълъби тъмно-сребристи по паважа
пристъпват наперено, идват от Рая.
С минало просто ли съществуват,
мислите ни пъстро завъртулват!?
Носят код отсят и разбираем,
носят на криле си любовта ни.
Как е сбъдвана незнайно в бъдното!
Как е търсена безвременно, в отминалост!
Бурно шествие и време ветроносно
от гълъби тюркоазени донесена...

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??