Навсякъде гост
***
разпъваш душата ми
не на кръст
а на вятъра
във всички посоки
я впрягаш камшично
и после
се скриваш
за ден
за година
не виждаш сълзите
не чуваш въздишките
гониш Фортуната
спираш в иконите
незрящ
оглушал
навсякъде приет
и навсякъде гост
© Плами Todos los derechos reservados
Поздравления!