Навярно по пясъка дирите,
от тебе, ще се стопят,
когато вълните на прилива,
придойдат с вечерния хлад –
а тиха нощта в разкаяние
ще посребрее сама,
на кея, от теб изоставена,
окъпана в хладна луна!
© Бостан Бостанджиев Todos los derechos reservados