Навярно и животът ми е вятърен...
Днес вятърът флиртува по учебник.
Разнежи се по бузите ти. Някъде
се скри след туй във теб. Като вълшебник.
Погали всяка гънчица по тялото -
под блузката. Дори и под полата.
Сърцето му взриви се после. Цялото -
разпръсна се във буря непозната.
И аз ще те погаля - тихо, вятърно.
Пък после нека буря ме отвее.
Животът ми е вятър. И в театърен
етюд край тебе вятърно живея...
© Todos los derechos reservados