Навън ли...
Няк'во утро процежда прозорец,
а може би е следобед.
Защо се във къщи затвори,
защо все така те боли?
Уж искаш и молиш за прошка,
а не смееш да я дадеш.
Те моля, дай си пощада,
от утре все някак ще спреш,
за да тръгнеш
за радост.
© Братан Todos los derechos reservados
звънни да кажеш как си!