Знаеш ли,
тъй ми се иска
нощем да се събудя ...
наяве да ти звънна
и с глас пресипнал
да ти кажа, че съм буден ...
диханието ти нежно
в душа си да прилаская ...
и да чуя твоето дългочакано
"Зная" ...
© Валентин Василев Todos los derechos reservados