Крещеше разгневената тълпа,
"Разпни Го" – и не искаха да знаят,
че Той избра смъртта си, без вина,
а те избраха, да не Го познаят!
Завесата на храма се раздра
и всичко свърши точно в онзи час!
Умря за греховете на света
най-чистият и праведен сред нас!
Но гробът Му е празен и до днес!
Защо ли търсим Живият сред мъртви!
Като вълна приижда тази вест,
възкръсна и дари ни любовта Си!
"Защо търсите Живия между мъртвите?
Няма Го тук, но възкръсна."
/ Лука 24:5,6 /
© Руми Todos los derechos reservados