Изпий пропуснатите мигове
и Болката до дъно!
Наливай Вяра и не питай
дали, кога ще съмне?!
Танцувай с всяка светла мисъл!
Целувай Самотата!
Надпявай се със всяка Истина
и съблечи Лъжата!
Счупи съмненията стари
и не заключвай Любовта!
Кажи „Наздраве” на Съдбата
и не отключвай на Смъртта!!!
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados