Така е обичах те
И лисваш ми навсякъде
И по врата и дланите
Но припомням на себе си
Че минало вече си
Не звъня на изтрити телефони
И всеки ден ще е същото
Обаче преживявам го
И ще го надживея навярно
Страхът ти ще трие
Всеки ден по по нещо от мен
До последния ден
И тогава ще се влюбя отново
В друга, прекрасна и гола
Обичана и обичаща
И тогава ще си от спомените
Които стоят като стара тениска
Хубава но не става за носене.
© ДИВИЯТ КОН Todos los derechos reservados
Допадна ми!
Браво!