15 nov 2016, 12:21

Наздравица 

  Poesía » Otra
353 0 3

За минали и утрешни тъги,

довели до прозрение душата.

За радости, заключени в мази

на овехтелите приятелства.

За думите, неказани на глас,

дочути от невидимото ехо.

За пътят в неочакван час,

граничещ с безкрая на морето.

За слабостта да носиш кръст,

за суеверната ни вяра.

За мисълта, че неведнъж

началото започва с края.

© Христина Комаревска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??