Към осемдесетгодишните
ми приятели – мои връстници.
Не унивайте, приятели мои,
а вдигайте чаши!-
Всички жени над седемдесет
вече са наши.
Автоапостроф:
Ала що за утеха това е,
като не знаем - дали ние
сме техни?
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados