За миналото смътно не говоря,
за бъдещето светло не мечтая,
отдавна спрях със себе си да споря,
отдавна спрях в света да диря рая.
За миналото светло не мечтая,
за бъдещето смътно не говоря,
за настоящето ми е все тая
и вече нивга с никого не споря.
© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados