Не докосвай очите ми-
те не виждат в тебе любов!
Не целувай устните ми-
те вече тръпнат по друг!
Не взимай ръката ми-
тя вече не държи твоята снимка!
Не търси сърцето ми-
ти вече го счупи!
Не искай душата ми-
тя просто си тръгна
и за теб никога не ще се върне!
~*~*~*~{}~*~*~*~
© Надя Стоянова Todos los derechos reservados