Не бих посмял сега да променя
излъчването ти аз илюзорно.
Че ти си уникална е безспорно
и имаш своя аура – топлина.
Че ти си уникална е безспорно
и чарът ти е тъй неповторим.
До унес да се взирам в лик любим
душата ми изпълва благотворно.
До унес да се взирам в лик любим
не е обсебване, а възхищение.
Сърцето ми във ход необратим
е с ритъма на живо просветление.
Изящната ти същност е владение,
което пали в мене вдъхновение.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados