Светлина…
Преливат в нея
искрящи цветове на дъга,
стъклени камбанки
весело звънят,
птичи трели
навсякъде летят.
Не дишам.
Нужда не изпитвам -
всичко, което ме облива,
е с животворна свежест.
Светлината,
сред която се намирам,
просто е
любов.
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados
вълшебно..